کَپَک عنواني کلي‌است که به همه گونه‌هاي قارچ هاي ذره‌بيني که به صورت رشته‌هاي چندسلولي (که هايف ناميده مي‌شود) رشد مي‌کنند گفته مي‌ شود.


 کپک ها آن دسته از قارچ ها هستند که غالبا ايجاد بيماري خطرناکي نمي کنند اما گاهي در مواقع ضعف سيستم ايمني بدن مي توانند بسيار خطرناک باشند.


 کپک‌ ها مي‌توانند در يخچال رشد کنند. برخي کپک‌هاي مضر، سمومي به نام مايکوترکسين از خود ترشح مي‌کنند که مي‌توانند باعث ابتلا به انواع سرطان‌ها و تولد نوزادان ناقص الخلقه شوند.


 از آنجايي که اين سم به عمق مواد غذايي نفوذ مي‌کند و باعث آلودگي آن مي‌شود، نمي‌توان توصيه کرد که قسمت کپک زده غذا را جدا و باقي آن را استفاده کنيد.


اين تحقيق شامل 5 صفحه بوده و فايل ورد آن را مي توانيد به صورت رايگان دانلود نمائيد.



http://s7.picofile.com/file/8379924318/R_10_.png



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Natasha دانلود فیلم ایرانی جدید تولید مخزن آب فروش مخزن آب در یزد دامپزشکی تجهیزات اسپرت خودرو و تزئینات ماشین * یونسی شناسی(هسته شهر شناسی). Megan آتلیه عکس و فیلم سنترال